Iyse 476323597
iyse_476323597

MES4SME

Vlaio Industrie 4.0 Proeftuin

Manufacturing Execution Systemen voor kleine en middelgrote ondernemingen

Iyse 714325747
iyse_714325747

Nood aan productiesoftware die dezelfde flexibiliteit heeft als uw productieomgeving?

Modulaire, schaalbare en flexibele productiesoftware modules maken het voor kmo’s makkelijker dan ooit om aan te knopen met industrie 4.0. Maar hoe begin je aan zo’n traject? Via deze proeftuin!

Wat is het aanbod?

De proeftuin bestaat uit een demonstratie- en een experimenteeromgeving. De Optics pilootlijn van B-Phot in Gooik illustreert een reëel MES 4.0-project van a tot z. In de experimenteeromgeving in Kortrijk kan je zelf aan de slag met een breed gamma MES 4.0-componenten.

Daarnaast organiseren we op beide locaties events, workshops en demonstraties”, zegt Johannes Cottyn. “In ons labo in Kortrijk willen we ook een zestal experimenteersessies in de vorm van hackathons houden rond bepaalde thema’s, toegepast op concrete bedrijfscases.

Noteer maandag 9 december 2019 alvast met stip in jouw agenda, want dan organiseert deze proeftuin haar eerste grote event, een kick-off discussieforum voor aanbieders en eindgebruikers van MES software componenten. Hierop worden heel wat industriële cases besproken en gedemonstreerd, een ideaal moment dus voor wie met vragen of uitdagingen zit. Registreer via onderstaande link.

Discussieforum 9 december 2019