Iyse 476323597
iyse_476323597

Partnermanual.to

Manual.to makes it easy for anyone to quickly create, share and read workplace instructions.

Volmolenstraat 299000Gent
Manual2
Manual2

Kennisdelen in de maakindustrie: versterk de productiviteit van je medewerkers

In een paar seconden weten hoe je je job moet doen: dat is de droom van elke medewerker. Of het nu gaat om het bedienen van een machine, het werken met gereedschap of het uitvoeren van een handwerktechniek: elke medewerker heeft elke dag, overal, up-to-date kennis nodig over hoe je dingen doet. Het vastleggen van kennis van ervaren medewerkers is essentieel om nieuwe medewerkers op te leiden.

Ontdek hoe een nieuw platform voor praktische instructies de manier waarop je medewerkers ervaring opdoen radicaal kan vereenvoudigen. Met QR-codes (op machines, gereedschap en werkbonnen) weet iedereen direct hoe men praktisch aan de slag gaat. Iedereen kan nu met een smartphone of tablet instructies maken, en dat in een paar minuten, direct beschikbaar in meer dan 60 talen. Die instructies zijn eenvoudig en snel te vinden, te lezen, te begrijpen en toe te passen.

Ontdek wat snelheid en gebruiksgemak betekenen voor je operations, zelfs voor anderstalige medewerkers en mensen zonder digitale vaardigheden.

In de presentatie worden ervaringen gebruikt van andere bedrijven in de sector. Ontdek hoe bedrijven zoals ArcelorMittal, Timmerwerkt en maatwerkbedrijven met Manual.to aan de slag gaan om hun medewerkers beter te ondersteunen in hun dagelijkse werking.

De digitale shopfloor voor de hout- & metaalsector