Iyse 714325747
iyse_714325747

Bezoek de MES4SME stand op het ABISS Netwerkevent op 3 oktober 2019

Abiss 2019datum
abiss-2019datum

Wat is ABISS?

Deze eendagsbeurs heeft ondertussen zo’n 60 technologiepartners en noemt zich dan ook ‘the place to be for the smart & connected industry’. Tijdens het event zal weer genoten kunnen worden van een mix van expert classes en user cases uit de Europese industrie. Partners, die gespecialiseerd zijn in apps, software, integraties en oplossingen voor alle industriële organisaties en afdelingen, zullen er hun aanbod tonen. Daarnaast zullen aanbieders van toepassingen voor IoT en 5G, Big Data, AI, Analytics, AR/VR, Machine Learning, Blockchain, Cybersecurity hun top-notch innovaties presenteren voor elke mogelijke afdeling (engineering, productie, maintenance, planning, quality, asset management, supply chain, logistics…).

Deze vierde editie worden er opnieuw 7 expert classes georganiseerd door neutrale specialisten uit kenniscentra en CTO’s die een digitalisatietraject uit de doeken zullen doen.Op het programma zal een mix staan van keynotes en cases van factories of the future, 5G en Cyber for Industry of things, Digital Twin, Articifial Intelligence en Deep Learning, AR/VR en XR toepassingen in de slimme en geconnecteerde fabriek.  bron: http://www.engineeringnet.be

ABISS 2019
MES Categorie
MES_Categorie

Waarom is onze MES4SME proeftuin hier aanwezig?

Dit netwerkevent groepeert heel wat aanbieders van productiesoftware componenten en diensten die ingezet kunnen worden binnen het MES 4.0 concept. Het projectteam wenst deze bedrijven te informeren omtrent het doel van deze proeftuin.

Daarnaast is het uiteraard vooral ook de bedoeling om de bezoekende (KMO) bedrijven te sensibiliseren over een gestructureerde aanpak bij een dergelijk MES project. De geplande proeftuin events en de mogelijke ondersteuning worden hierbij speciaal in de kijker geplaatst.

Breng gerust een bezoekje aan stand 56 van MES4SME op het ABISS netwerkevent dat doorgaat op 3 oktober 2019 in Kortrijk Xpo.