Iyse 476323597
iyse_476323597

PartnerOne Two Concept

Barcodes DiverseUitvoeringen – Copy
Barcodes_DiverseUitvoeringen – Copy

Via identificatie, tracking van materiaal en producten op de werkvloer realiseren.

Extremis is een mooi voorbeeld van een bedrijf die al jaren de vinger aan de pols houdt. Maar zelfs al ben je zeer goed georganiseerd, toch ga je na verloop van tijd nog blinde vlekken zien in uw organisatie. Door alle zaken correct te identificeren, én te zorgen dat iedere werknemer een eenvoudige tool heeft om zaken te registreren, kunnen er nieuwe inzichten komen.

1)     De montagetijden zijn gekend en gebaseerd op theoretische steekproeven. In de praktijk wordt opgemerkt dat deze tijden uitlopen. Wat is de objectieve versie, en hoe kan ik optimaliseren?

2)     Kwaliteitscontrole gebeurt correct op papier. De data is er, maar we doen er weinig mee. Hoe kunnen hieruit trends opgespoord worden, en kan ik statistieken krijgen?

3)     De voorraad in het magazijn is gekend, de uitdaging is om de zaken vlot terug te vinden. Hoe kunnen we snel de zaken traceerbaar maken in eigen magazijn?

Goede identificatie gecombineerd met de Action Tracker van One Two zorgt ervoor dat iedereen op het bedrijf micro-data verzamelt. Zo bekom je soms inzichten en antwoorden op zaken waar nooit aan gedacht werd.

210608 MES4SME FiguurOneTwo
210608 MES4SME FiguurOneTwo

MES begint bij het meten & weten waar iedereen in het bedrijf mee bezig is.

Zorg dat de focus van uw medewerkers op hun job ligt, niet op de administratie. Geef ze een eenvoudige tool om correct en snel te registreren. Hiermee leg je de perfecte basis voor MES, planning, calculatie en facturatie.

De digitale shopfloor voor de hout- & metaalsector