Iyse 476323597
iyse_476323597

PartnerDamatec

Factory Worker Using Digital Tablet Next To Production Line
Factory worker using digital tablet next to production line

Soleras gaat digitaal met Damatec MES – software ECHO

Soleras is een wereldspeler binnen coating apparatuur en verbruiksproducten. Hun specialiteit is het hoogtechnologisch vervaardigen van sputter targets die precieze en specifieke toepassingen mogelijk maken. Deze toepassingsgebieden zijn atomaire coatinglagen, voornamelijk op glas (warmte-isolatie voor gebouwen), displays (bv. anti reflectie van een smartphone, tablet, televisietoestellen), zonnepanelen, … In hun site te Deinze produceren ze jaarlijks 1200 unieke producten en meer dan 3000 sputter targets. Met een 24/24h productie en een ingewikkeld productieproces wapent Soleras zich bewust voor de toekomst door zoveel mogelijk in te zetten op digitalisering van de productievloer. Dankzij Damatec realiseerden ze dit jaar de overstap naar volledig digitale werkinstructies en checklists via de tablet op de productievloer.

IoT Tag Dashboard Damatec
IoT Tag Dashboard Damatec

Integratie van machinedata met een cloud MES toepassing door middel van een IIoT Gateway

Het MES Online IoT platform van Damatec laat u toe snel, eenvoudig en veilig verbinding te maken met de machines uit uw productie.

De machinedata kan er real time gevisualiseerd, gelogd en geanalyseerd worden en dient eveneens als basis voor het automatisch registreren van transacties in het MES Online platform.

De naadloze integratie tussen IoT en MES zorgt voor een doorgedreven automatisatie van Damatecs future proof cloud MES toepassing.

Wat is uw business case voor flexibele productie ondersteunende software?