Photo
Photo

Evenement Exper-i-MES try out

Nood aan extra software ondersteuning op uw productievloer, maar geen idee wat de verschillende software allemaal voorzien? Kom langs en probeer de software van onze partners eens uit.

vlaio ugent fm bphot voka agoria
65,00 €
Sint-Martens-Latemlaan 2B/5, 8500 Kortrijk 8500 Kortrijk

Doelstelling

Een Manufacturing Execution System (MES) is productie ondersteunende software om de efficiƫntie en transparantie van een productieproces te optimaliseren. Typische functionaliteiten die hiertoe behoren zijn: scheduling, tracking & tracing, productie rapportering, digitale werkinstructies, knowledge management, materiaal- en taakregistraties, automatische datacollectie, enz.

U heeft een duidelijke nood om de productievloer verder te digitaliseren, maar u heeft geen idee hoe u de best passende productie ondersteunende software (of typisch gekend als MES) voor uw bedrijf kan selecteren? De MES4SME proeftuin helpt (kmo-)productiebedrijven op weg te helpen om hierin zelf een eerste stap te zetten. De proeftuin stelt verschillende partner software modules ter beschikking, waarmee u aan de slag kan gaan. Hierdoor kunt u een overzicht krijgen van de verschillende functionaliteiten die deze modules ondersteunen.

U kan zich op onderstaande momenten inschrijven:

  • DATA TOEVOEGEN

Doelgroep

We richten ons tot alle (kmo-)productiebedrijven uit allerhande sectoren die de aankoop van productie ondersteunende software overwegen maar onvoldoende zicht hebben op de mogelijkheden ervan en op een goede werkwijze om een passende oplossing te selecteren.

Functieprofielen: C-levels, bestuurders, productiemanagers, operations managers en IT managers.