Photo2
Photo2

Evenement Digitale werkinstructies

Wilt u eens experimenteren met verschillende soorten digitale werkinstructie platformen? Sluit jullie aan op deze online workshop en probeer de software modules van onze deelnemende partners uit.

ma. 16 nov. 13u 17u
4 uren
100 plaatsen

Digitale werkinstructies

Samen met verschillende technologiepartners organiseren we een workshop omtrent digitale werkinstructies voor de doelgroep om, naast een algemeen overzicht, jullie de kans te geven om met verschillende platformen te experimenteren via enkele online demo sessies. Door zelf de modules te gebruiken, krijgen jullie een beter idee van alle mogelijkheden ermee en kunnen de verschillende modules vergeleken worden op basis van hun functionaliteiten.

Doelgroep

Deze workshop van de proeftuin richt zich tot alle KMO productiebedrijven uit allerhande sectoren die de stap willen zetten naar het invoeren van een digitale werkinstructie module en die, mede door enkele specifieke eisen (grote productvariatie, kleine aantallen, grote flexibiliteit), onvoldoende zicht hebben op de mogelijkheden ervan en/of er niet in slagen om dit kostenefficiënt en laagdrempelig op te zetten. Er is speciale aandacht voor bedrijven met 20 tot 100 werknemers, met een maximale omzet van 10 miljoen, maar iedereen die met vragen/uitdagingen zit, kan op dit event terecht voor een zicht op de antwoorden/oplossingen.

Functieprofielen: C-levels, bestuurders, productiemanagers, operations managers en IT managers.

Praktische informatie

datum Maandag 16 November
duur 13:00-17:00
locatie Online meeting gehost via Microsoft Teams
kostprijs Gratis
taal Nederlands
info mes4sme@ugent.be

Programma

 

13h00 Inleidende sessie – “Digitale werkinstructieplatformen: Hoe maak ik een objectieve keuze?” – Het MES4SME team
14h00 Workshop sessie 1
15h00 Workshop sessie 2
16h00 Workshop sessie 3
17h00 Einde

Ga na wat de partners jullie te bieden hebben: Azumuta, Contec, Damatec, Gemsotec en Proceedix.

Ontvang de Webinar link meteen na het inschrijven, de workshop links volgen later per email.