Shutterstock 1388903645
shutterstock_1388903645

Evenement MES4SME Adviesmoment

Nood aan onafhankelijk advies omtrent de mogelijkheden van extra software ondersteuning op uw productievloer? Leg dan een individueel adviesmoment vast met het MES4SME proeftuin team.

vlaio ugent fm bphot voka agoria

Doelstelling

Een Manufacturing Execution System (MES) is productie ondersteunende software om de efficiëntie en transparantie van een productieproces te optimaliseren. Typische functionaliteiten die hiertoe behoren zijn: scheduling, tracking & tracing, productie rapportering, digitale werkinstructies, knowledge management, materiaal- en taakregistraties, automatische datacollectie, enz.

U heeft een duidelijke nood om de productievloer verder te digitaliseren, maar u heeft geen idee hoe u de best passende productie ondersteunende software (of typisch gekend als MES) voor uw bedrijf kan selecteren? De MES4SME proeftuin helpt (kmo-)productiebedrijven op weg te helpen om hierin zelf een eerste stap te zetten. Het is immers belangrijk om eerst goed in kaart te brengen wat uw exacte noden zijn vooraleer oplossingen te vergelijken en een selectie te maken.

De MES4SME proeftuin  biedt vrijblijvende gespreksmomenten (30 minuten) aan, waarbij we in een klankbordgesprek onafhankelijk advies aanbieden. Hieruit kan een gratis kortlopende (1 a 2 dagen) ondersteuning voortvloeien om de eerste stappen te zetten richting MES selectie.

De proeftuin biedt ook de mogelijkheid aan om te experimenteren met verschillende partner software modules in ons Exper-i-MES platform. Op die manier kan u hands-on kennismaken met verschillende MES functionaliteiten en bijhorende commerciële oplossingen.

Interesse in een adviesmoment? Schrijf u dan snel in onderaan de pagina.

Tot dan!

Doelgroep

We richten ons tot alle (kmo-)productiebedrijven uit allerhande sectoren die de aankoop van productie ondersteunende software overwegen maar onvoldoende zicht hebben op de mogelijkheden ervan en op een goede werkwijze om een passende oplossing te selecteren.

Functieprofielen: C-levels, bestuurders, productiemanagers, operations managers en IT managers.